1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-03-2019 19:57

Α2 γυναικών Β΄όμιλος: Στο +6 ο Βότσης με 10 σερί νίκες

Ο Ναύαρχος Βότσης επικράτησε του Λαγκαδά με 3-0 για την 22η αγωνιστική του Β΄ομίλου της Α2 γυναικών και παράλληλα έχασε βαθμό η Ν. Γενιά στα Τρίκαλα με αποτέλεσμα η Θεσσαλνικιώττικη ομάδα να φτασει στους 57 βαθμούς, εναντι 51 του συλλόγου του Ασβεστοχωρίου και πλέον οδηγεί την κούρσα του ομίλου έχοντας 10 συνεχόμενες νίκες, και επιμέρους σερί 20 νίκες και 1 ήττα.

Ο αγώνας ήταν μονόλογος για τον Ν. Βότση που κράτησε το αήττητο της έδρας του και διατηρεί το απόλυτο στην έδρα του αφού δεν έχει χάσει ούτε σετ. Στα δύο πρώτα σετ η ομάδα της Μαρίας Δεληγιάννη, πήρε μια διαφορά από την αρχή και σταδιακά την αύξησε. Στο τρίτο σετ μπήκε πιο δυνατά ο Λαγκαδάς και με όπλο το πολύ καλό του σέρβις διατηρήθηκε κοντά στο σκορ μέχρι το 8-10.

Από εκείνο το σημείο και μετά βελτιώθηκε η υποδοχή του Βότση και με σερί 15-8 «καθάρισε» το σετ με 25-16.:

Τα σετ:25-13, 25-14, 25-16

Ν.Βότσης (Μ. Δεληγιάννη) Σακαράκη Ιφ.,. Αντύπα Στ., Γαΐτανίδου Φυλ., Τσιούκαρη Γ., Λυκούδη Β., Μπαλογιάννη Κ., Θεοτή Αντρ., Μυρίδου (λ) Παπαδοπούλου Π.(λ), Σαλαγκούδη Μ., Πετροπούλου Μ., Κυριακίδου Π.

ΑΣΚ Λαγκαδάς (Γ. Κνάπεκ) Τερζίδου Κ., Νερσεσοβα Ρ.(L), Τσαλκιτζή Π., Σέρτη Αικ., Αντωνίου Γ., Δμητριάδου Γ., Κατσάνου Αγγ., Στεργίου Δ., Δάνα Αμ., Πουρνάρα Γ., Τούραλη Σ.(L) , Μουράτι Ερ.

Διαιτητές : Ανθυμίδης Αθ., Δρανίτσας Γ.Γραμματεία : Γούβαλη Ευαγ

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής

ΕΑΛ-Νίκη 1-3

Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων –Ελασσόνα 3-0

Γιάννενα-ΕΟΣ 1-3

Δράμα-Καβάλα 0-3

Ασκληπιός- Νέα Γενεά 2-3

Βότσης-Λαγκαδάς 3-0.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ